Campania continua…

1

Mai sunt două zile până la data limită de strângere a banilor necesari pentru intervenţia chirurgicală de urgenţă la care este programată Andreea, adolescenta de 16 ani din Slobozia, diagnosticată cu tumoră malignă la piciorul drept.

Deşi resimt presiunea timpului, elevii de la “Cuza” nu dezarmează şi continuă expoziţia cu vânzare organizată special pentru colecta de bani necesari operaţiei.

Tot pentru Andreea, elevii din clasele a 11-a A şi D vor organiza mâine un spectacol de dans şi teatru. Banii percepuţi ca taxă de intrare vor merge tot în conturile colegei lor de la Liceul Pedagogic din Slobozia. La îndemnul profesorilor de religie, Daniel Preda, şi de educatie fizica şi sport, Emilia Popa, elevii de la “Cuza” organizează colecte de întrajutorare ori de câte ori află de semeni de-ai lor în suferinţă.

Elevii care vor să o ajute pe Andreea au posibilitatea să participe mâine la spectacolul organizat în sala de festivităţi a Grupului Şcolar “Alexandu Ioan Cuza” din Slobozia. Deocamdată, în contul deschis la Raiffeissen Bank, sucursala Slobozia, s-au adunat aproape 3 mii de euro. Suma necesară intervenţiei chirurgicale şi protezării, programate în Italia, este de 10 mii de euro.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. din pacate Andreea se simte foarte rau. Tratamentul cu citostatice i-a distrus ficatul…Colega noastra, Monica, a vorbit cu mama fetei si ne-a spus ca valoarea transaminazelor este foarte mare…pana nu se va stabiliza, Andreea nu poate pleca la operatie… iar banii sunt inca insuficienti. Interventia chirurgicala de amputare a piciorului s-a amanat…mai avem deci timp sa fim solidari, si poate chiar sa ne rugam pentru Andreea si mama ei

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.