Campania “hai să fim buni” la final

0

_DSC2836

Pentru a putea merge la şcoală, 100 de şcolari din cartierul Bora vor primi hăinuţe şi rechizite din donaţiile făcute de locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ.
În cadrul campaniei sociale ,,Hai să fim mai buni“ slobozenii au dăruit hăinuţe şi încălţăminte, iar în urma discuţiilor autorităţilor locale cu reprezentanţii librăriilor din oraş, aceştia vor da ghiozdane echipate pentru elevii din clasele 1-4.
Iniţiatorul campaniei este Roxana Uţă, şeful centrului de zi din cartierul Bora, unde zilnic îşi fac temele şi îşi petrec timpul liber câte 30 de copii.
audio Roxana UTA
Primarul Alexandru Stoica a precizat că sprijinul acordat copiilor din cartierul Bora este pentru ca aceştia să nu renunţe la şcoală.
audio Alexandru STOICA
Partener în campanie, reprezentantul societăţii de salubritate a oraşului, Mariana Iancu, a propus administraţiei locale să menţină permanent în oraş un punct de colectare a obiectelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
audio Mariana IANCU
Capacitatea centrului de zi din cartierul Bora este cu mult depăşită de cererea existentă. Prin rotaţie, în sălile de studiu şi de joacă ale căsuţei de tip familial trec câte 150 de copii, săptămânal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.