Campania Radio Campus continuă

2

_DSC0384

Campania Radio Campus a continuat şi astăzi pe străzile din municipiul reşedinţă.
Echipa noastră a oferit doamnelor şi domnişoarelor flori şi steguleţe, iar în demersul nostru l-am avut ca invitat şi partener pe primarul Alexandru Stoica. 
Împreună le-am provocat pe sărbătoritele lunii să zâmbească şi să primească primăvara cu bucurie şi linişte în suflete, într-o atmosferă prietenească şi însorită:
audio Zambeste a venit Primavara
Noi vă aşteptăm în continuare în direct pe frecvenţele Radio CAMPUS cu premii, iar pe teren cu alţi invitaţi surpriză.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

 1. Imaginea aceasta si stirea in sine nu poate produce decat satsifactie pentru orice iubitor al radio Campus si al site-ul dvs., in general. Insa eu am o ingrijorare! Este remarcabil faptul ca dupa o scurta perioada de confuzie, datorata situatiei incerte a domnului Ciuperca, v-ati reorientat. Stirile despre domnia sa nu mai sunt sfasietoare si indoliate, ci aproape seci, iar explicatia nu a intarziat. Un alt reprezentant al autoritati locale a inceput sa inspire probabil sa si intretina obiectivitatea si impartialitatea dvs! Este o alegere excelenta, desigur, tinand cont ca domnul Ciuperca are obiceiul de a prelungi mandatele oriunde se afla. Dar ce va faceti daca dupa ce cand va incheia "partizanatul lamuriri rapide a oricarei chestiuni" va veni intr-o buna zi cu barba si plin de tatuaje, cu un vocabular reformat si va face harcea parcea cu florile astea frumoase si va varsa vaza cu apa peste aparatura? Asta ma ingrijoreaza.

   

  • Deși de obicei mă irită aluziile idioate, acum sunt amuzat.

   Am și am avut pretenția că știrile Radio Campus reflectă exact ȘTIREA, așa cum este definită în manualul de jurnalism: seacă, fără patimă și interpretări. A, că luna trecută mi-am permis eu (Florin) să-mi exprim dezamăgirea pentru ce s-a întâmplat, este problema mea personală, mai ales că nu sunt convins că ce fac eu se numește jurnalism, ci mai curând blogging (dacă o exista termenul ăsta). App, cam tot ce se numește astăzi presă, părerismul ăsta al tuturor, este departe de jurnalism. Dar a ajuns să se confunde.

   Și da, Stoica mi-e simpatic. Nu știu dacă primăria este o căciulă prea mare pentru el, dar prefer un tip care știe să râdă, unui constipat.

   Și pentru că, nu-i așa, n-am mai zis nimic despre Ciupercă, spun acum: băi, silviu mânăstire, ești un prost atât de mare și ai aberat atât de mult cu emisiunea ta peticită din furăciuni de pe net, că nici nu mă miră cariera ta de succes în televiziune.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.