Campanie de împăduriri

3

foto: Florin Floreanu

Direcţia Silvică Ialomiţa dă zor să planteze şi să completeze peste 100 hectare de pădure.
Campania de primăvară de butăşiri, împăduriri şi refacere a zonelor de vegetaţie prevede, în primul semestru al anului, plantarea a 30 de hectare cu arbori şi completări pe 110 hectare cu suprafeţe calamitate.
Directorul Ioan Tătoi precizează că, în mod tradiţional, în luna pădurii, cuprinsă între 15 martie şi 15 aprilie, se vor face plantări de copaci.
Anual Direcţia Silvică produce un milion de puieţi de salcâm şi plop care sunt distribuiţi şi altor direcţii şi ocoale Silvice din ţară.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Ete-l pe (Cre) Tinel cum tine copacelul cu degetelele alea boante pe care invarte pdl-ul la nivel judetean cum vrea el. Pana in noiembrie nu mai e mult ma, degeaba va trageti in poze ca sa dea bine la imagine. Lumea e satula de voi pana-n gat, mai rau iritati cu iesirile astea pentru campanie

  2. Tatoi nu mai e director de un an de zile. L-a mazilit tocmai ala de-l aveti in poza si face pe inamoratul de padure cand el de fapt e interesat numai de avantajele pe care le-ar putea obtine din acest sector. Jenant.

  3. (CRE) TINELE nici nu știi cât de mic începi să fii! Se strânge lațul în jurul gâtului tău. Mai ai puțin și vei ajunge acolo unde îți este locul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.