Campanie de proiecte LIFE+

0

Agenţia de Protecţia Mediului Ialomiţa anunţă o nouă campanie de selecţie a propunerilor de proiecte LIFE+ pentru anul 2009. Sesiunea de proiecte a început la 15 mai şi are ca termen limită data de 15 septembrie.

Componente1e pe care se pot depune proiecte în această sesiune de finanţare sunt următoarele: LIFE+ Natură şi Biodiversitate, LIFE+ Politică de Mediu & Guvernare şi LIFE+ Informare şi Comunicare.

Proiectele propuse în 2009 vor începe, cel mai devreme, la 1 ianuarie 2011. Comisia recomandă aplicanţilor sa ia în considerare acest aspect, atunci când stabilesc calendarul de implementare a propunerilor. Pentru anul 2009, bugetul alocat de Comisie acestui program este în valoare de 10,9 milioane euro, pentru România.

Având în vedere că Unitatea LIFE nu anticipează schimbări semnificative faţă de sesiunea 2008, se recomandă potenţialilor aplicanţi să înceapa pregătirea proiectelor, folosind pachetul de aplicaţii 2008. 

Informaţii suplimentare, incluziv ghidul pentru completarea propunerilor de proiecte şi formularele de cerere, sunt disponibile pe pagina web LIFE+ şi pe pagina de internet a Ministerului Mediului.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.