Candidatul Alianţei pentru România Dreaptă în Colegiul 2 Slobozia a fost prezentat presei

9

 

foto: Florin Floreanu

Daniel Dumitru Malama are 25 de ani şi este membru al Forţei Civice.
Preşedintele organizaţiei judeţene, Iulian Ploşniţă, spune că alegerea unui tânăr pentru a candida la Camera Deputaţilor urmăreşte primenirea clasei politice.
Daniel Dumitru Malama este din Slobozia şi de 2 ani îşi manageriază propria afacere. El a declarat că a ales să se alăture Forţei Civice pentru că este o formaţiune politică aflată la început de drum şi va putea contribui la construcţia acesteia.
audio Daniel Dumitru MALAMA
Candidatul ARD din colegiul 2 Slobozia, Daniel Dumitru Malama, îşi doreşte o campanie electorală elegantă, care să permită alegătorilor să voteze în cunoştinţă de cauză.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

9 comentarii

  1. Pai face si el economii, fiindca sigur l-a costat o avere pozitionarea ca prim candidat.
    In alta ordine de idei, legea electorala prevede si modul de afisare a materialelor de promovare a candidatilor (in locuri cu autorizatie, special amenajate, fara sa deranjeze, etc.) Politia (chiar si cea locala) poate da amenzi.

  2. felicitari pentru ca se ia la lupta cu panaramele batrane de la psd. niste circari pesedisti sustinuti de mafioti locali. ce a facut neacsu, marian pavel.. pentru oras? nimic.. nu au atras investitori, fonduri, etc. Marian Pavel a facut multe pentru Ghe.LAzar. Felicitari, dar sa-l vedem peste 4 ani ce realizari are.

  3. e bagat sa fie carne de tun saracu’ habar nu are el de aranjamentele politice
    o sa stranga ceva voturi dupa care se face redistribuire si se vor da toate voturile lui catre Cazacu Marinica ca ala are nevoie de imunitate sa scape de puscarie!
    huooooooo ciuma portocalie !

  4. Ma simt jignit prin candidatii pe care-i avem la nivel judetean. Daca atat putem promova, mai bine chemam pe altii cu potential, din alte zone ale tarii sau, si mai bine, stam in banca noastra decat sa ne afisam cu astfel de oameni care au pretentia, macar in teorie, sa faca legi pentru noi. Parafrazandu-l pe T. A. “din mucegaiuri si noroi iscat-am altii care seamana cu noi”.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.