Captură de fier

0
Poliţiştii ialomiţeni au capturat peste 8 tone de fier vechi, cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din comiterea de furturi.
O echipă de investigaţii a interceptat un transport cu o încărcătură de aproximativ 22 de tone deşeuri feroase şi neferoase, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.
La inventarierea deşeurilor, au fost identificate mai multe bunuri, piese auto şi plasă de gard, sustrase la începutul lunii iulie din două gospodării din Feteşti.
Faptele se aflau în evidenţele cu autori necunoscuţi ale Poliţiei iar bunurile recuperate au fost restituite părţilor vătămate.
În transport au mai fost identificate aproximativ 8.600 de kg. deşeuri reciclabile, constând în şine de cale ferată, elemente componente căi ferate, vane de traversare, ţevi metalice, componente de pompe pentru staţii de irigare, precum şi elemente reţele de înaltă tensiune, pe care administratorul societăţii, nu le-a putut justifica prin acte.
Cei 6 suspecţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru  documentarea întregii activităţi infracţionale. În paralel se desfăşoară  şi o  acţiune de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul colectării şi valorificării deşeurilor reciclabile de către agenţii economici.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.