Captura video motociclist accidentat

7

7 comentarii

 1. @mihai
  Poate ar trebui sa vedeti lipsa de reactie a lui cauzata de lipsa de experienta.
  Si greseala ca a culcat motocicleta jos in loc sa incerce sa evite masina.
  Poate restul motociclistilor si soferilor care se cred “jmecheri”, “stapanii soselelor” poate invata ceva (ceea ce nu cred) si sunt mai atenti.
  O motocicleta te omoara si la 10km/ora daca ai experienta pe ea.
  Am vazut taximetristi care nu acorda prioritate cu radarul venind din contrasens si nu le-a facut nimic.
  Poate invata si politia ceva si amendeaza “jmecheri” soselelor (posesori de motociclete sau masini). Poate mai amendeaza si pietonii care traverseaza aiurea, pe rosu.
  Daca va uitati pe filmare, politia comunitara trece bine mersi pe partea cealalta dupa producerea accidentului si nu se opreste sa ajude macar la fluidizarea traficului.
  Si cand vine ambulanta, aproape ca nu i s-a acordat prioritate de cei aflati in intersectie.
  O sa invatam ceva din accidentul asta? Nu.
  Actualii “jmecheri” o sa mearga pe ideea ca ei sunt “jmecheri” si nu patesc nimic.
  Poate inteleg si parintii ca pentru a merge pe motociclete trebuie nitel sange rece.
  Sa nu ma intelegeti gresit, nu am zis ca Radu era un “jmecher” doar ca pe film se vede lipsa de reactie si ca unii din participantii la trafic ar avea ce sa invete din acest film.

 2. Daca va uitati mai atenti veti vedea cum la ultimul cadru culca motorul pe stanga si ii da drumul sa alunece. Dar e deja prea tarziu. Si simtul civic al tuturor reprezentatntilor in trafic care nu au oprit si nu au aprins nici macar avariile. O singura masina a aprins avariile si a coborat din masina vorbind la telefon.
  Zic io ….

 3. BOBUTz, asta a fost una una din greseli, parerea mea, (pe langa reactia tarzie) a culcat motorul jos in loc sa incerce sa evite masina (si dupa aceea daca mai era cazu sa culce motoru jos).
  Adica, din locul in care a inceput sa culce motocicleta jos pana la locul impactului e distanta destul de mare. Daca ramanea pe roti acum era viu si nu avea decat o sperietura.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.