Caracatiţa din învăţământul ialomiţean se extinde şi la Urziceni

6

sursa foto: Mesagerul de Urziceni

3 dintre cei 7 profesori cercetaţi de procurorii ialomiţeni pentru mită şi trafic de influenţă la examenul de bacalaureat sunt dascăli la Urziceni. Ei au fost audiaţi joi, în prezenţa avocaţilor, după anchetarea celor 4 profesori din Slobozia. Din lotul de 3 de la Urziceni face parte Elena Dulcinica Sandu, profesor de matematică la Colegiul National Grigore Moisil, iar din anchetă a fost scos Constantin Drăghici, profesor la matematică la Şcoala numărul 2 Urziceni, care s-a retras din comisia de examinare de la bacalaureat pentru că avea în examen un nepot.
Conform regulamentului, profesorii care au rude până la gradul 4 în examen nu pot face parte din comisiile de examinare sau evaluare.
Ancheta procurorilor este în plină desfăşurare şi a pornit de la autosesizarea acestora privind modul discutabil de promovarea a examenului de bacalaureat pentru anumiţi absolvenţi de liceu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Sa si dea demisia profii invinuiti apoi generalul si ultimul ghici ciuperca ntr un picior cine i sef la psd ialomita:))))Astia sunt in stare acu” sa l faca”pe Popa cu dnaul…..Ai grija domn Popa!!!!!

  2. Domnul Ciuperca trebuie sa demita inspectorul general.Si sa ii aiba in vizor si pe altii care l-au compromis .Ei sunt fruntasi pesedisti ,inspectori numiti de dansul a doua zi dupa alegeri si care au avut copii in bac.Copii mediocri care au luat note mari si i-au iritat pe ceilalti care ii cunosteau.Au facut ce au facut fara stirea dansului si nu le-a pasat in ce situatie urata il pun.

  3. Lupii paznici la oi,fruntea psd-ului ialomitean a demonstrat ce era de demonstrat si mi-a intarit convingerea ca scopul e atacul haitei infometate si distrugerea Romanie.Nu le pasa de nimic si de nimeni ,”calca pe cadavre” pentru a-si indeplini voiculescu-turnator nenorocit-planul diabolic!

  4. Tu xxx crezi ca blatuiala de la bac n a fost si n anii trecuti?A fost ,dar n a fost un POPA…..n au dorit parchetele sa si faca treaba….ca de stiut stiau….cum de fapt cred ca stiu de toate hotiile,dar si unii procurori sunt ca profesorii astia,asa ca pan s or ajunge mai multi tineri ca Popa in parchete…baietii destepti ciordesc linistiti,daca au cu cin sa mparta:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.