Caravana REGIO

0

Caravana REGIO străbate luna aceasta toate judeţele din regiunea Sud Muntenia, pentru a promova Axa 4, privind sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local.

Programul de desfăşurare a seminariilor a început săptămâna trecută la Slobozia şi Călăraşi, continua astăzi la Târgovişte, mâine la Piteşti, iar pe 17 februarie, la Ploieşti. Ultimile sesiuni sunt programate săptămâna viitoare, pe 22 şi 23 februarie, la Alexandria şi Giurgiu.

Pentru dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală, solicitanții eligibili sunt autorităţile administraţiei publice locale, camerele de comerţ şi industrie, asociaţii ce reprezintă mediul de afaceri, societăţi comerciale şi cooperative. Obiectivul acestei linii de finanțare îl constituie crearea şi modernizarea structurilor regionale şi locale de sprijinire a afacerilor, având ca scop atragerea investiţiilor, revigorarea şi dezvoltarea economiilor locale şi regionale.

Activităţile eligibile în cadrul proiectului sunt construirea, modernizarea, extinderea de clădiri şi anexe aferente, care vor fi utilizate de operatori economici, cu precădere IMM-uri, pentru activităţi de producţie sau prestare servicii.

Domeniul major de intervenţie 4.3, Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor, finanţează proiecte care vizează achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne pentru activitatea de producţie, prestare servicii, construcţii a microîntreprinderii. Solicitanţii eligibili sunt societăţile comerciale sau cooperativele care se încadrează în categoria microîntreprinderilor.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.