Care pe care, în consiliul local Slobozia

2

FLR_2282

Consilierii locali din opoziţie au început ofensiva în Consiliul Municipal Slobozia! Reprezentanţii politici liberali, democrat liberali şi ecologişti au respins modificarea unui proiect de hotărâre privind obţinerea unei finanţări substanţiale pentru finalizarea celor două campusuri şcolare începute în oraş:
audio ședință consiliu local Slobozia               
Viceprimarul Valentin Băcanu a precizat plenului că revenirea cu proiectul pe ordinea de zi a survenit unor neconcordanţe din teren privind suprafeţele măsurate.
Justificarea votului împotrivă a fost începută de fostul viceprimar liberal Cezar Zamfir, care reclamă lipsa de disponibilitate a executivului din care a făcut parte.
Zâzania a fost continuată de consilierul PDL, Mădălin Teculescu, în opinia căruia s-a ajuns aici pentru că se ignoră propunerile care vin din opoziţie.
În urma apelului la înţelegere făcut de consilierului PSD Emil Constantinescu, discuţiile au degenerat şi au culminat cu acuzaţii grave şi taxări politice de-o parte şi de alta a mesei.
Scosul ochilor peste masă a continuat, dar tonul şi maniera de dialog ne-au convins să ne oprim în acest punct cu relatarea. Cert este că demersul pentru obţinerea finanţării s-a blocat, iar consilierii din opoziţie au dovedit că pot fi o forţă şi încurca. Efectele acestei ciocniri, din păcate, sunt negative.                        

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Aceasta ciocnire se datoreaza puterii psd, care crede ca poate face ce vrea, cand vrea, cum vrea (inclusiv sa cumpere mass-media)-rima voita.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.