Casa corpului didactic a premiat astăzi „profesorul mileniului 3”

1
Pentru al patrulea an consecutiv, cadrele didactice din judeţ care au desfăşurat activităţi şcolare si extraşcolare de excepţie au fost nominalizate, la nivel judeţean, în cadrul unui concurs de creativitate.
Directorul Casei Corpului Didactic, profesorul Oliviu Vlădulescu, i-a felicitat pe dascăli pentru rolul pe care îl îndeplinesc şi a asociat activitatea educativă cu rodul spicelor de grâu.
La istorie, pentru activităţile de la clasă, titlul de profesor al mileniului 3 a fost obţinut de Viorel Dobre, care pentru predare a apelat la tehnologia modernă.
La concursul de creativitate didactică au fost premiaţi 30 de profesori şi educatori ialomiţeni, iar 3 cadre didactice au primit distincţii din partea Institutului Român pentru Drepturile Omului. În cadrul festivităţii, a fost lansată şi aplicaţia pentru învăţământul gimnazial, ,,Formarea profesorilor de istorie pentru evaluarea continuă a elevilor“.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Ne lasati cu Dobre???Daca nu stiati ca mai exista, politrucul de dinainte de 1989 are urmasi de seama….
    Poate cine l-a premiat pe domnul profesor nu stie ca el “creste” o fosta eleva din clasa a 8 a, care acum parca e la liceu. Aplica metode moderne domnul profesor la ore….Vai de noi ca se premiaza asemenea specimene….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.