Casierul unei asociaţii de locatari din Urziceni a fost arestat preventiv pentru delapidare, fals intelectual şi uz de fals

1
O femeie de 61 de ani, din Urziceni, casier la Asociaţia de Proprietari numarul 2 din oraş, şi-a însuşit în trei ani 80 de mii de lei din banii încasaţi de la locatari.
Ea a fost prezentată ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspector Daniela Salaoru, precizează că femeia a ţinut o evidenţă dublă a actelor contabile.
Casiera de la Asociaţia numărul doi de proprietari din Urziceni a fost reţinută în Centrul de  Arest Preventiv al Inspectoratului, în baza mandatului pentru 29 de zile emis de instanţă.
Aurelia Ifrim

1 comentariu

  1. De ani de zile aceasta persoana lipsita de bun simt si mirosind a tupeu de activist comunist fura din banii oamenilor. Obraznica, fara sa dea vreun fel de explicatii, incarca luna de luna datoriile oamenilor, de felul consumai 5 mc de apa si te trezeai din oficiu (vezi doamne pierderi pe retea!) cu 15 mc de plata. Apoi, de la fiecare bloc se incasau lunar sute de mii de lei vechi pt. rechizite! Mai mult decat la o scoala! Sa se reverifice listele lunare pe blocuri si sa se dea banii furati de aceasta persoana numita ALBU.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.