Cât costă deszăpezirea în Ialomiţa?

8

foto: Florin Floreanu

Costurile totale pentru deszăpezirea drumurilor judeţene au fost estimate în Ialomiţa la 720 de milioane lei vechi, pe zi.
În perioada cuprinsă între 25 ianuarie şi 18 februarie s-a intervenit repetat din cauza viscolului pe 444 de km de drumuri judeţene, dintr-un totalul de 507.
Cheltuielile cu motorina, materialul antiderapant şi mâna de lucru utilizate în cele 25 de zile de intervenţii au fost cuantificate la valoarea de 18 miliarde de lei vechi.
Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, precizează că priorităţile de acţiune în deszăpezirea drumurilor au ţinut cont de urgenţele medicale înregistrate, chiar dacă nu toate au putut fi onorate.
Sumele plătite anul trecut în judeţ pentru deszăpezirea arterelor de circulaţie însumează circa 13 miliarde de lei vechi şi au fost aproape duble faţă de valoarea decontată în 2009.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Ba tata, cand era viscolul in toi si nenorocirea maxima, nici o poza cu ciuperca si ,,responsabilitate” pe fundal; cretinii de la televiziunile mogulilor mafioti il tot tinteau pe prefect. Va dati seama cat de dobitoci puteti fi atunci cand inghititi pe ,,nemestecate” ce va tot baga in ochi lichelele acestei tari?…Cheltuielile cu motorina pentru utilajul ala adus din urss, pe vremea cand mai traia stalin criminalul comunist se achita din banii nostrii! Camarad al fostului comunist iliescu-psd, silvian ciuperca, usl-istilor, chiar nu va jenati de poza asta de campanie electorala? Arata ca in zisa lui Dinescu, VA FACETI CA LUCRATI! Acu’ e la impartit banu’ tata, e cu placintele pe masa, tovarasi usl-isti!

  2. Asadar, a organizat cjIalomita, sau, ca sa fiu mai precis, conducerea usl ialomita, licitatie pe SEAP, pentru adjudecarea contractului referitor la deszapazirea 2011-2012? Daca nu, sa-i consideram incompetenti?

  3. psd-istule, legea trebuie respectata, chiar si de aia care se dau de ,,stanga”, ha, ha! In mod obisnuit, conform OUG 34/2006 (cine era boule presedinte in 2006?) castigatorul licitatiei din SEAP incheie un acord cadru cu autoritatea contractanta (cjIalomita, in cazul de fata). In baza acestui acord-cadru, pe MAXIM 4 ani, se semneaza apoi contracte-cadru anuale! De ce sa punem batista pe tambal, de ce sa nu stie IALOMITENII cine sunt de fapt usl-stii din cjIalomita? Daca mai vine o vifornita maine? Leprele de la antene si altii, iar o sa-l arate pe prefect cu degetul? ponta, cel interesat de raliuri pe soselele patriei, iar o sa dea vina pe Teculescu, ca sa ascunda incompententa lui ciuprca-martin si a acolitilor lor?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.