Cât ne-au costat alegerile?

7

foto: Florin Floreanu

Costurile pentru desfăşurarea scrutinului din 10 iunie cuantifică în Ialomiţa aproape 3 miliarde şi jumătate de lei vechi.
Banii au fost cheltuiţi pe consumabile: hârtie pentru buletinele de vot, serviciile de tipărire, ştampile, autocolante, combustibil, cartuşe pentru imprimantă, anunţuri de presă, dosare, pixuri şi coli pentru biroul electoral judeţean, secţiile de votare şi circumscripţiile electorale.
Prefectul Gigi Petre a precizat că, pentru economie şi eficienţă, o treime din materialele electorale au fost transmise în teritoriu de Instituţia Prefectului. Autorităţile locale vor deconta însă şi aceste servicii.
Din raportul financiar al Prefecturii lipsesc cheltuielile cu plata personalului tehnic din circumscripţiile electorale şi asistenţa din secţiile de votare. Aceste costuri se contabilizează la nivelul Consiliului Judeţean şi autorităţilor locale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. daca scapam de basescu, trebuie sa plateasca, eventual sa vanda casa din Mihaileanu si averea lu fii-sa, nu stiu cum o keama, aia grasa

  2. Famiglia puturosului a mai achizitionat un partament de sute mii coco; felix turnatoru’ si-a infiintat vreo 7 (sapte ) fundatii si ong-uri .prin care invata taranii sa picteze sau promoveaza credinta crestina, tot taranilor- fapta i-a fost ,,rasplatita” cu 1.000.000 (un milion) euro, bani adevarati, nu-i asa? Plagiatorul, care a mintit ca ar fi obtinut un masterat la Universitatea din Catania, ramane co-pilot al lui felix, pana ce RO nu va mai putea iesi din rapa spre care o conduce prosteste…

  3. daca scapam de basescu o sa ne pricopsim din nou cu nastase? ca un adevarat detinut politic ce-l canta antenele si jurnalul national, nu m-as mira sa-l vedem eliberat si instaurat de noua putere la cotoceni. la cate gogomanii inghit romanii, pot face uslistii orice cu masele. ei stiu doar ca basescu le-a luat pensiile. deabia astept sa vina momentul cand usl nu o sa le mai dea deloc pensiile. pt ca fara masuri economice spre momentul asta ne indreptam. si nu e f departe.

  4. Zilele trecute, Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a refuzat să pună în aplicare o hotărâre definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie!

    Grozăvia s-a întâmplat în cazul deputaţilor Sergiu Andon (PC) şi Florin Pâslaru (PSD), a căror revocare a fost solicitată de mai multe ori de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Ignorate de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, acuzaţiile ANI au fost confirmate de instanţa supremă a statului român. Dar nici atunci n-a fost suficient: Comisia Juridică a decis, cu un vot de 12-2, că decizia Înaltei Curţi este facultativă. Iată o dureroasă dovadă de suspendare a statului de drept, asadar Elena nu te inseli!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.