Catedrală versus spitale

2

_DSC0482

Bani pentru catedrală versus spitale – a fost tema care a suscitat discuţii în Consiliul Judeţean Ialomiţa la aprobarea bugetului pentru anul în curs!
3 consilieri judeţeni din opoziţie au depus un amendament prin care solicitau transferul sumei alocate pentru lucrări la faţada Catedralei Episcopale către spitalele din judeţ. În ciuda argumentelor exprimate, propunerea a fost respinsă prin votul majorităţii, dar dezbaterea merită atenţia noastră fie şi pentru menţinerea exerciţiului democratic privind exprimarea şi susţinerea opiniilor minoritare.
audio Consiliu Judetean
Consilierii Ion Ionescu, Ion Mitrică şi Nicolae Sitaru au ieşit din rând şi au vorbit despre o altă ordine a priorităţilor în acest an. În viziunea lor, investiţiile urgente ar trebui făcute în spitale. Deşi este de acord cu susţinerea serviciilor de sănătate, vicepreşedintele liberal Ioan Martin a explicat că anul acesta primesc bani suficienţi de la bugetul judeţului şi autorităţile locale din Urziceni, Feteşti şi Ţăndărei pentru a se gospodări în comunitate.
Celor 3 consilieri judeţeni li s-a recomandat să-şi retragă amendamentul. La vot, amendamentul privind transferul celor 3 miliarde de lei vechi din secţiunea pentru susţinerea cultelor religioase către asocierea cu spitalele din Urziceni, Feteşti şi Ţăndărei a fost respins cu 12 voturi pentru şi 17 împotrivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nemernici !  Se sta luni de zile pt o programare la Policlinica! Sa se roage la poleita Catedrala sa nu-i bagam noi in spital ! Ne mor parintii si bunicii cu zile ! Rusine !

     

  2. Incuiati la minte.Normal nici nu ar trebui sa mai stai sa alegi, baga dracu in spital banii ca e vai de mama lui .Lasa ca biserica face destul si fara primarie

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.