Câţiva enoriaşi din Reviga au protestat ieri în faţa Prefecturii la măsura Episcopiei de a le schimba preotul din comună

4

Protestatarii au interpretat cântece religioase şi au scandat numele părinţilor Casian şi Gheorghe Pandelică, slujitori ai Bisericii din tată în fiu, la Reviga şi Mircea cel Bătrân.
În urmă cu o lună, preotului Casian i s-a interzis să mai slujească la Reviga, iar în locul lui a fost trimis să ţină slujbele un preot de la Cocora.
Nemulţumiţi de decizia Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, mai mulţi enoriaşi au venit ieri în capitala judeţului pentru a afla motivul pentru care preotul născut şi crescut în Reviga a fost înlăturat din parohia lor.
Reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor au precizat că vor transmite un comunicat de presă în cursul zilei de astăzi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Biserica e stat in stat, si cei care au fost demisi dintr-o parohie nu au fost rechemati. E o mare nebunie la noi in episcopie. E ceva de speriat acolo si nu va afla multa lume de ce se petrece acolo. Sunt invarteli enorme. Numai cel de sus cred ca mai poate descurca.
    Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.