Câtiva necunoscuti aproape au omorât în bataie un cioban din Mihail Kogalniceanu, apoi au plecat cu 170 de oi din turma

0

Marti seara, indivizii au mers la stâna, l-au atacat pe cioban si dupa ce l-au batut bine, l-au legat si încuiat cu lacatul în vagonul de dormit. Barbatul a fost gasit, câteva ore mai târziu, de proprietarul oilor, care s-a întors de acasa pentru a pazi stâna împreuna cu angajatul lui. Era în jur de 11 noaptea când si-a gasit ajutorul, desfigurat.

În puterea noptii, proprietarul oilor si-a chemat rudele în ajutor. La scurt timp, au sunat si la 112. Salvarea a ajuns însa dupa o ora de la apelul telefonic de urgenta.

Ciobanul batut se afla în stare critica la un spital din Bucuresti. Rudele lui au ajuns astazi la Mihail Kogalniceanu, fara a gasi vreun raspuns despre autorii tâlhariei.

Anul trecut, tot la Mihail Kogalniceanu, a mai fost omorât în bataie un cioban, aciuat la munca în localitate. Autorul omorului a fost imediat identificat si se afla la închisoare. Nu la fel au platit autorii omorului din urma cu doi ani, când un paznic de discoteca a fost înjunghiat într-o altercatie cu câtiva tineri din Tandarei.

Clementina Tudor

later edit: mare parte dintre oile furate au fost gasite in cursul zilei la o stana din apropiere si identificate cu ajutorul crotalilor. Stana apartine ciobanului Oancea Gheorghe, care este disparut.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.