Caz nou de gripa porcina la Grupul Scolar Alexandru Ioan Cuza

7

Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia intră de azi în carantină. Un elev al instituţiei şcolare a fost diagnosticat cu gripă nouă. Băiatul care a contactat virusul AH1N1 este din Bueşti. Toţi colegii elevului din clasa a X-a E vor sta 7 zile acasă. Reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa, medicul Mihaela Dumitrescu, spune că părinţii băiatului au fost în urmă cu o săptămână, pentru două zile, la Bucureşti, fără a prezenta însă simptome de gripă nouă.

Toţi contacţii elevului trebuie să respecte izolarea la domiciliu şi sunt sub supravegherea medicilor de familie. Cursurile clasei a X-a E de la Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia se vor relua săptămâna viitoare, cu condiţia ca niciunul dintre colegii băiatului din Bueşti să nu prezinte semnele de gripă nouă.

Clementina Tudor

7 comentarii

  1. astazi la prima ora cand am aflat ca, clasa alaturata e in carantina ne-am luat masti chirurgicale(nu stiu sigur daca asa se num) ne era ”frica” sa nu luam si noi ”gripa noua” mai ales ca Xe e clasa vecina.dar ne-am trezut cu diverse glumite din partea profesorilor de genu : extrateresti sau ciudati .asa ca restu ramane la aprecierea dvstr

  2. profesorii sa-si vada de ore, nu de glumitze… pt ca apoi vor ca elevii sa fie seriosi si nu inteleg de ce rad ca prostii si nu-i respecta… radem, glumim, dar rasul e pe noi. seriosi cand o sa fim?

Lăsați un mesaj