Cazacu agită sabia restructurarii deasupra capetelor angajaţilor de la poştă

6

Până la sfârşitul lunii decembrie activitatea Oficiului Judeţean de Poştă trebuie să iasă pe profit. În caz contrar, se vor face restructurări.
Director de o lună la Oficiul din Ialomiţa, Marinică Cazacu spune că a venit din conducerea centrală a Poştei Române pentru a rentabiliza serviciul la nivelul judeţului. Din cauza unui management defectuos, Oficiul de Poştă Ialomiţa a reuşit performanţa să înregistreze cele mai mari pierderi din ţară. ,,Este Oficiul codaş şi am ales să revigorăm într-o oarecare măsură activitatea la Poşta ialomiţeană, să punem în practică un management care a dat roade întotdeauna în activităţile pe care le-am avut şi le-am făcut rentabile, şi mă gândesc că în viitorul apropiat se va întâmpla şi aici. Vreau să vă spun că, în prima lună de când lucrez la Oficiul Judeţean de Poştă, pierderile s-au redus considerabil şi am certitudinea că până la sfârşitul anului vom trece pe profit.“-spune apăsat Cazacu.
Una dintre măsurile de reducere a cheltuielilor, luată la nivelul Oficiului judeţean de Poştă, a fost scoaterea din traseul zilnic a 4 maşini. Pe itinerarii au rămas astfel doar 8 autovehicule plus două la adminstraţie.
Directorul Cazacu susţine că, deocamdată, restructurarea serviciului de distribuţie a Poştei nu a afectat locurile de muncă. ,,Oficiul avea 14 autovehicule cu care îşi desfăşura activitatea pe itinerarii. Ei, în momentul acesta, mai avem 8 pe itinerarii şi două la administraţie. Deci este clar că acele 4 maşini în plus necesitau 4 şoferi în plus, un conducător auto în plus la concedii, lucru ce ducea la o cheltuială suplimentară a Poştei. Acesta este un prim pas, şi nu am dat afară pentru că salariaţii afectaţi au fost redistribuiţi pe alte posturi sau au ieşit la pensie pentru că îndeplineau condiţiile.“– explică directorul Cazacu strategia simplă de eficientizare a activităţii la Poşta din Ialomiţa.
Oficiul Judeţean de Poştă are 700 de salariaţi, dintr-un total de 36 de mii la nivel naţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. pentru cine nu stie trebuia sa fie profesor si sa ne minta ca ciuperca…Florene, esti vreun doctor si nu stiu? pai iti mai primeste Marinica vreo factura de Craciun daca ii spun ca l-ai facut tractorist?

    • ce curajosi suntem sub protectia anonimatului, mai, alupacalici… app, nu a fost tractorist, ci mecanic auto. meserii la fel de onorabile ca si cea de doctor pe care o invoci. a ta care e, de securist atarnache la pedele? vezi ca s-a format deja coada aia la usa lui cazacu, pentru prima de craciun. nu, nu-i nevoie de factura, e invatat si cu d-alde tine.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.