Cazacu nu se lasă

13

foto: Florin Floreanu

Instanţa de judecată nu a admis astăzi cererea lui Cazacu Marinică privind anularea deciziei Curţii de Apel Bucureşti prin care i se contestă dreptul de a participa în alegerile locale.
Pronunţarea finală va aparţine Curţii Constituţionale care va aprecia dacă şefului PDL Ialomiţa i-a fost încălcat un drept fundamental prin suspendarea candidaturii la scrutinul din 10 iunie 2012.
Situaţia este cu totul inedită şi indiferent de pronunţarea finală a justiţiei, rămâne de văzut dacă Marinică Cazacu mai poate reveni pe buletinele de vot, după tipărirea acestora.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

LATER EDIT: Marinica Cazacu va fi invitatul emisiunii Agenda Publica de la Radio Campus, joi la ora 11:30.

13 comentarii

  1. Contestaţia în anulare formulată de Cazacu a fost respinsă, conform site-ului Curţii de Apel. Deci nu poate apărea pe liste.

  2. Dupa tunuri de milioane (de euro) cu tva-ul la motorina destinata agriculturii cand i-a bagat in rahat si pe vamesii complici de la Slobozia, nea Marinica tractorica vrea in continuare la butoane.El inca mai spera dar spera degeaba, sa-l ia pe Tinel si sa dispara ca-l intreaba DNA-ul de unde a avut bani de vila cu piscina si teren de tenis in curte.PDL-ul-desfiintareeeeaaa!

  3. Solutie: Sesizează Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a prevedrilor art.118 şi art.121 alin.2 din Legea nr.67/2004. Respinge ca inadmisibilă contestaţia în anulare. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 16.05.2012.MP/CED

    UNDE DRACU S-A ADMIS CEREREA?????

  4. Mike, asa ceva nu se poate….tractoristul a scapat totusi cu o functie (ce e drept inutila) de consilier local la Ion Roata :)) :)). Cum mai este vremea in Congo?

  5. Ha, Ha, Ha, zic psd si, inainte de a trage apa, te informez ca intr-un caz similar la Calarasi, candidatului i s-a dat dreptate; Sa fie cineva care sa nu stie ca mai exista si alte instante, decat cele ddin RO? Daca va castiga acolo, SE INVALIDEAZA Alegerile din IL.

  6. banc: care e asemanarea dintre cazacu si u craiova. Amandoi au avut pretentii de champions league, au fost eliminati prin birouri si acum se judeca prin tribunale. Viva craiova! Viva cazacus!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.