Cazacu si apa

4

Autorităţile statului tergiversează rezolvarea problemei apei care curge la robinetele slobozenilor- asta a declarat preşedintele Partidului Democrat Liberal, Marinică Cazacu, într-o conferinţă de presă.

Acesta spune că se face aproape un an de când PDL a făcut plângere penală la Poliţie, referitoare la calitatea apei, însă nici acum nu a primit un răspuns oficial.

Marinică Cazacu nu înţelege de ce cetăţenii slobozeni tac şi nu merg în şedinţele de consiliu local să îşi spună părerea, în schimb se plâng de calitatea apei numai pe la colţuri.

Elena Oancea

4 comentarii

  1. Chira si Marinica Cazacu nu face mai nimic pentru rezolvarea problemei apei in Slobozia. Daca el, care are, cum se zice, cutitul in mana (reprezinta un partid la guvernare), nu poate face mai mult, ce as putea face eu, sau vecinul meu, sau orice alt cetatean de rand din oras? Spusele lui sunt demagogie curata, a trantit o hartie la politie (oricum, nu e de competenta politiei sa faca apa potabila) si crede ca a facut destul, ba mai mult, nu intelege de ce cetatenii nu merg la sedinta! Acum inteleg mai bine de ce el si partidul lui au intrat intr-un oarecare anonimat in acest judet!
    Cetatenii, in limita posibilitatilor, au rezolvat cum pot problema, adica cumpara apa plata, sau isi aduc de la tara. Sugerez ziaristilor sa intrebe la Urban cu cat a scazut volumul de apa distribuit in oras si… o sa aveti surprize.

  2. Pt. Gura Ialomitei

    Nu am sugerat degeaba, fiindca, din auzite, sau cum se spune azi “pe surse’, am aflat ca volumul de apa distribuit in oras ar fi cu 10-15% mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut. Daca socotesti si pierderile de care amintesti… scaderea ar fi si mai mare!

  3. Domnule Marinica si CAZACU, ati uitat ca un om din oras care reprezinta ceva semnaturi electorale incearca sau incerca sa faca ceva, si dumneavoastra fost coleg cu el nu ii acordati nici un sprijin. Si nu vad de ce va deranjeaza prea mult acest lucru ca oricum la I. Roata apa stiu ca este foarte potabila. Agitatia asta este pentru campania electorala oare????????????

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.