Cel mai tânăr europarlamentar al României şi-a deschis primul birou din ţară, la Slobozia

2

FLR_4118

Victor Negrescu a avut şansa de a ajunge în Parlamentul European prin retragerea din lista PSD a fostului ministru al învăţământului, Ecaterina Andronescu. Tânărul europarlamentar are 28 de ani şi a copilărit la Bucu, iar ca răspuns la susţinerea pe care a primit-o din Ialomiţa, în campania electorală, a decis să-şi deschidă la Slobozia primul cabinet din ţară.
Victor Negrescu face parte din comisia de buget şi intenţionează să aplice un proiect pilot de investiţii în sistemul de sănătate:
audio Victor NEGRESCU
Intenţia se pliază pe nevoia urgentă a unor centre de radioterapie pentru tratarea bolnavilor de cancer şi este susţinută şi de administraţia judeţeană:
audio Silvian CIUPERCA
Preşedintele Silvian Ciupercă. Biroul euro-parlamentarului Victor Negrescu va funcţiona în sediul PSD Ialomiţa, de pe Bulevardul Chimiei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu cumva cel mai tânăr vice de CJ trebuia să-și facă puțin bagajele din cauză de incompabilitate? Sau susținem justiția și facem ceva pe deciziile ei? 

  2. ,,Preşedintele Silvian Ciupercă: ,,Biroul euro-parlamentarului Victor Negrescu va funcţiona în sediul PSD Ialomiţa, de pe Bulevardul Chimiei.'' S-acum, traducerea: banii pe chirie intra in buzunarul…ati ghicit-=mincinosilor, hotilor (inclusiv plagiatorilor), incompetentilor!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.