Centru de Informare Turistică la Slobozia

5

FLR_8186

La Slobozia, în locul ceasului din parcul ,,Ambianţa“, se va construi un centru de informare şi promovare turistică. Investiţia, realizată din fonduri nerambursabile, se ridică la 6 miliarde de lei vechi şi reprezintă un chioşc racordat la internet.
Consilierul local Gigi Manea şi-a exprimat nedumerirea faţă de valoarea lucrărilor:
audio Gigi MANEA    
Detaliile asupra proiectului au fost oferite de viceprimarul Valentin Băcanu, cu precizarea că întreg proiectul a fost rescris pentru că în urma evaluării s-a constatat o eroare de un leu:
audio Valentin BACANU    
Modificările aduse proiectului au fost supuse votului consiliului local, iar cei 4 consilieri ai PDL şi-au exprimat rezerva faţă de adoptarea acestuia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro 

5 comentarii

  1. Vor da navala turistii sa viziteze frumoasele lacasuri de cult, obiective turistice(caini maidanezi, gropi in asfalt, cioturi de copaci taiati), cel mai spectaculos monument este soclul de pe recent-construitul bulevard.Ma mandresc tare mult ca sunt de pe aceste meleaguri incarcate de istorie, Slobozia chiar avea nevoie de un centru de informatii turistice!Dumnezeule…penibilul n-are limite…ce turism are Slobozia oameni buni????

    • Fai Andro, ai ceva la cap? Sau la ochi daca ma gindesc mai bine. Unde mama mea mai vezi tu in orasul asta caini vagabonzi, minca-ti-as? S-a imprimat in mentalul colectiv chestia asta cu cainii de continuati sa flencaniti pe tema asta la nesfirsit? Fetita aia de trei ani n-a omorit-o un caine de pe strada, ci unul de curte. A fost vina stapinilor si a parintilor, daca n-au avut grija.

  2. prima informare va fi despre unde se afla Muzeul National al Agriculturii…cu aceasta constructie…se mai vede aceasta institutie turistica?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.