Centrul Judeţean de Ambulanţă are posibilitatea să asigure consultaţii la domiciliu

6
Serviciile medicale se acordă numai în urma unei solicitări şi includ pe lângă un consult şi prescrierea de medicaţie.
Managerul Ambulanţei Ialomiţa, Paros RADU,  spune că această alternativă de îngrijire la domiciliu este necunoscută în rândul populaţiei, motiv pentru care cele trei maşini pentru consultaţiile la domiciliu sunt pe post de mobilă în parcul de salvări.
Consultaţiile la domiciliu pot fi solicitate la centrele de ambulanţă de la Slobozia şi Urziceni, unde există atât maşini pentru acest serviciu, cât mai ales medici care să consulte. Echipajul poate fi solicitat chiar şi din localităţile arondate celor două centre.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. e vorba de doua aspecte diferite. una e sa chemi ambulanta sa te aduca la spital, alta e sa chemi medicul de la ambulanta pt un consult la domiciliu, ceea ce presupune alt serviciu, plătit din alte fonduri, care raman neconsumate… de multe ori ciudateniile sunt in mintea noastra

  2. Intradevar sunt doua aspecte cat se poate de diferite:
    – In curtea spitalului Slobozia stau 3 masini pe post de mobila, plus soferii aferenti, pentru ca lumea nu stie ca poate chema ambulanta (inclusiv medicul de la ambulanta) pentru ingrijiri la domiciliu.
    – Ambulanta din Slobozia nu face fata urgentelor pentru ca are prea putini soferi.

    Sa inteleg ce cei 3 de mai sus nu sunt deranjati daca se intampla o nenorocire sa nu cumva sa sune cineva pentru un pansament la domiciliu.

    In ceea ce priveste tipul serviciilor si fondurile din care se platesc discutam la momentul potrivit. Acum as vrea sa ma lamuresc cum sta treaba cu soferii ba sunt “mobila” ba sunt lipsa.

  3. Pt. cine nu s-a prins inca…. este o alta metoda de a iesi in fata al lui Radu Paros.
    Probabil vrea sa candideze din nou la postul de primar sau de consilier local.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.