Centrul Militar Judeţean va începe săptămâna viitoare o campanie de promovare a profesiei de militar în rândurile elevilor de clasa a VIII-a şi a liceenilor dintr-a XII-a

5

Oferta este pentru înscrierea prin concurs la Colegiul militar liceal, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Academia Militară. Proiectul Centrului Militar Judeţean prevede circa 300 de locuri pentru abolvenţii claselor a opta, alte 350 de posturi pentru ofiţeri şi aproximativ 100 de locuri pentru maiştri militari.

Durata studiilor este la Colegiul Militar Liceal de 4 ani, la Academie de 3 ani, iar la Şcoala de Maiştri de 2 ani. Admiterea la formele superioare de învăţământ se susţine la matematică şi fizică.

Pentru informaţii suplimentare legate de condiţiile de participare, conţinutul dosarului şi probele de concurs, cei interesaţi se pot adresa la Biroul de Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Slobozia.

Clementina Tudor

5 comentarii

  1. Doresc sa stiu cu exactitate cate locuri sunt pentru anul 2010 ,la maistri militari marina navala Constanta, la ce materii se sustin examene,perioada de sustinere a examenelor precum si a probelor eliminatorii.
    Mentionez ca sunt elev in clasa a12-a si am fost luat in evidenta la CMJ IALOMITA.
    Multumesc!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.