Cercetare “in rem“ la Consiliul Județean Ialomița

3

Silvian Ciupercă

DNA Bucureşti a deschis un dosar de cercetare penală “in rem“ în urma percheziţiilor de la Consiliul Judeţean Ialomiţa. 
Procurorii cercetează o cauză, cel mai probabil în urma unei sesizări sau a unui denunţ, dar încă nu s-au stabilit persoanele vizate de anchetă.
Preşedintele Silvian Ciupercă a precizat în emisiunea Agenda Publică, de la Radio CAMPUS, că după percheziţiile de la Slobozia şi locuinţa sa din Ţăndărei a mers la sediul DNA Bucureşti pentru un transfer de date informatice:
audio Silvian CIUPERCA 1
Silvian Ciupercă a mai spus că aşteaptă ca DNA să soluţioneze acest dosar şi ulterior va analiza situaţia din punct de vedere juridic:
audio Silvian CIUPERCA 2
În opinia preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, dosarul deschis de procurorii DNA Bucureşti se va soluţiona cu neînceperea urmăririi penale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Nu ştiu cât de corupt este dom' profesor dar, la fel ca şi Ion Iliescu, acel "sărac şi cinstit", a tutelat toate furtişagurile la deferite niveluri. Nu poate aduce în favoarea sa argumente de tipul "nu am idee", întrucât orice cheltuială din visteria C.J. trece "pe sub nasul său". Este normal să se aştepte la NUP, că doar nu s-o aştepta la … ZDUP, ha, ha, ha!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.