Cetăţeanul nimănui

6

_DSC0102

Vendeta politică din Consiliul Local Slobozia afectează interesele cetăţenilor! În şedinţa de marți, un proiect de hotărâre privind concesionarea fără licitaţie publică a unei suprafeţe pentru extindere spaţiu comercial a fost respins prin abţinerea de la vot a consilierilor din opoziţie:
audio CONSILIU LOCAL
Prezent la lucrările şedinţei, solicitantul și-a exprimat nedumerirea și a cerut o argumentație pentru refuz:
audio CETATEAN
Surprinși, consilierii locali de dreapta au studiat o dată în plus  planşele cu solicitarea cetăţeanului, fără a putea oferi o explicație coerentă. 
Proiectul de hotărâre va fi repus în discuţia şedinţei de luna aceasta, dar rezultatul rămâne incert, în funcţie de numărul voturilor exprimate ,,pentru“.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Bășcălie de ședință!! Probabil, buticarul  e relaționat bine cu psd-ul..și au găsit ăștia din ACL să profite de lipsa unor psdisti:) O țgănie…aia e consiliul locl:)) Iar dvs..doamnă Clementina Tudor..ar trebui să ofere mai multe date..și nu concluzii…că dreapta a omorât inițiativa privată:)

 2. Buticarul nu a relationat cu nici un partid DOMNULE DANUT. Buticarii au ajuns sa cam tina bugetul la care MARII OAMENI DE AFACERI nu prea mai cotizeaza,ca vad numai averi mari si datorii neplatite la acestia. Surpriza mare e ca nu se astepta ca tocmai DREAPTA sa nu sprijine iniitiativa si mediul privat. Probabil ca se asteapta ceva la schimb daca acest proiect deranjeaza DREAPTA iar restul proiectelor identice NU. Sa vedem de ce toate proiectele identice au fost votate pana acum si acesta nu ,fara nici o motivatie legala . CUM POTI FI IMPOTRIVA FARA SA POTI MOTIVA asta in CL nu in pat la tine acasa ? Voi invita cetatenii care vor sa vada live competenta si modul in care se iau deciziile in SEDINTELE PUBLICE ale CL ,sa vada cine si cum hotarasc asupra destinelor locuitorilor acestui oras care devine fara nici o perspectiva si se transforma in feuda unora .De aceea SLOBOZIA a ajuns asa ,nu a atras si nici nu va atrage  investitorii iar locurile de munca  vor ramane doar cele bugetare .

  • Am presupus și io că poate din cauza simpatiilor politice n-a primit autorizația…nu-i învinovățesc pe buticari !! Dar CL ul arată urât..chiar am vizionat sedința în care URBAN cerea majorarea prețului la apă și nu mi-a plăcut circul văzut. În loc să se aplece pe realitatea financiară a unității și să caute soluții de redresare a Urban….ei o ardeau în contre politice..își plăteau polițe:))

 3. are dreptate butucarul !

  administratia din Slobozia de 20 de jalnica, nu a incurajat cu nimic mediul privat. deu unde vor ei lefuri grase si masini de servici scumpe cu care sa isi plimbe amantele ?

  daca ar avea o minima viziune ar intelege ca ei traisc din banii incasati din impozite si taxe platite in principal de mediul privat. sectorul bugetar e scutit de impozite si taxe pe terenuri sau cladiri iar cultele religioase care detin 20% din oras asisderea.

  s-au aprobat tot felul de autorizatii, dar numai contra spaga ! se stie dar nimeni nu are curajul sa faca nimic.

  la parterele unor blocuri unde sunt spatii comerciale unii s-au extins catre trotuar altii nu ca nu au dat spaga ! din punct de vedere estetic si urbanistic tot orasul arata ca o curte de fost C.A.P. !

  de doi ani se tot defriseaza zonele verzi si se fac parcari sau minimarketuri intre blocuri. astia pot primi autorizatii de batjocura a orasului, altii nu au dreptul ca nu dau spaga.

  ne bate iar la usa politicul sa ceara votul, haideti cu totii sa le umflam botul !

   

  concluzia e ca toti alesii locali sunt la fel, adica incompetenti pentru posturile ce le ocupa.

  tineretul fuge din orasul asta ca nu au nicio posibilitate de viata normala, iar apa la robinet e in continuare otravita ! ….trist foarte trist……….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.