Cetăţenii de onoare ai Sloboziei în 2014

2

mihai ionita

Meteorologul Nicolae Atilla Zaharia şi omul de afaceri Mihai Ioniţă sunt propuşi pentru titlul de cetăţeni de onoare ai municipiului reşedinţă în 2014. 
Distincţiile vor fi acordate în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local ce se va întruni de la 17:30 ocazionată de cea de-a 14-a ediţie a Zilelor Municipiului. De asemenea în memoria omului de afaceri Mihai Ioniţă, administraţia locală va acorda soţiei diploma de cetăţean de onoare iar festivitatea va continua cu prezentarea istorică a municipiului realizată de profesorul Vitalie Buzu şi premierea elevilor şi sportivilor cu rezultate deosebite la olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale.
Zilele Sloboziei se vor ţine pe locul fostului poligon auto iar tradiţionalul foc de artificii va începe duminică din faţa Prefecturii de la ora 23:45.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. De ce dnului Mihai IONITA nu i-au decernat aceasta distinctie cat a fost in viata si a cotizat la paridul PCR? 

    Prea inaltii de ce nu fac si ei ceva pentru dumnealui, ca si pentru burtile lor si barbile lor false a facut ceva acest OM si familia lui.

    Zic io …….

  2. Am inteles ca domnul Ionita ,D-zeu sa-l ierte , a facut tot felul de donatii in ,fara sa faca valva , la azilul de batrani sau in alte locuri.. Cinste lui! Acum , poate ne lamuriti ce a facut domnul Atilla  Zaharia  . Ne-a adus vreme buna? Pentru ca nu am citit niciodata despre ce a facut dumnealui pentru acest oras . Fara rautate – vrem sa stim!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.