Cezar Zamfir a devenit preşedinte cu acte în regulă al Organizaţiei PNL Slobozia

2

cezar zamfir

Conferinţa de alegeri s-a desfăşurat sâmbătă la Casa Municipală de Cultură şi a reunit în jur 100 de liberali şi invitaţii locali ai acestora de la PSD, PC, PDL şi PER.
Lucrările au fost gestionate de preşedintele PNL Ialomiţa, Ioan Martin, care i-a numit pe cei 30 de aspiranţi la funcţiile de reprezentare în biroul politic şi pe candidatul pentru preşedinţia organizaţiei.
Singurul reprezentant din afara judeţului care a răspuns invitaţiei de a participa la adunarea liberală de la Slobozia a fost deputatul de Constanţa, Victor Manea.
Deşi candidat unic, Cezar Zamfir a reuşit să atragă atenţia audienţei cu acorduri de AC/DC dar mai ales cu o analiză la rece a rezultatelor obţinute de PNL la Slobozia:
audio Cezar Zamfir
Actuala echipă de la conducerea PNL Slobozia îşi va proba activitatea anul viitor, la alegerile prezidenţiale, dar şi în 2016, la cele locale, când social democraţii şi liberalii vor candida separat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. A dat Domnul! Ca mult a trebuit sa pupe-n stanga si-n dreapta preacuviosul. Sa-i dorim domnie lunga si linistita, fara prea mare deranj. Nu de alta dar nu se descurca in conditii de stres, zice lumea.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.