Cezar Zamfir: ruperea USL ar trebui să determine alegeri anticipate

4

zamfir cezar

Ruperea Uniunii Social Liberale ar trebui să determine alegeri anticipate. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui PNL Slobozia, în opinia căruia, orice modificare apărută în formula sub care s-a candidat la alegerile parlamentare presupune o înşelare a alegătorilor.
Cezar Zamfir susţine că neîndeplinirea mandatului acordat de electorat, prin separarea partidelor, implică alegeri anticipate:
audio Cezar ZAMFIR
Preşedintele PNL Slobozia a mai declarat în cadrul Agendei Publice de la Radio CAMPUS că, indiferent de suportul electoral al partidelor din USL, într-o alianţă partenerii au drepturi egale şi nu proporţionale cu scorurile din sondaje.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Zamfir zice bine ce zice….dar poate nu ştie ce grea e procedura prin care se ajunge la anticipate….iar la cum a funcţionat alianţa DA…tot aşa a fost cu rupere,doar că liberalii au rămas la guvernare,cu sprijinul psd în parlament( nu moca)….acum de v-o goni popa socrul lui premier şi-o să guverneze psdul sprijinit de pdl şi ppdd…asta e..fără ipocrizii şi excese de moralitate…că o să te schimbe Stoica din vice..şi-l pune pe Tecu sau pe Manea))))))))))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.