Cinci acte de dragoste, la Urziceni

0

Cinci acte de dragoste

Casa Municipală de Cultură le propune astăzi iubitorilor de teatru din Urziceni întâlnirea cu Cristina Deleanu şi Eugen Cristea în miniseria ,,Cinci acte de dragoste’’. Alături de cei doi îndrăgiţi actori, pe scena din Sala Mare a Centrului Cultural vor mai urca Tomi Cristin, Jean Lemne, Daniel Niţoi şi Cristina Pascalin.
Spectacolul reuneşte cinci comedii americane contemporane scrise de Neil Simon, Joseph Bologna şi Robert Anderson, iar regia este semnată de americanul de origine evreiască Moshe Yassur.
Evenimentul cultural este programat cu începere de la ora 19.00, iar organizatorii sunt decişi ca în ciuda apetitului scăzut pentru teatru, să ofere publicului care şi-a achiziţionat deja bilete bucuria reîntâlnirii cu câteva dintre numele de referinţă ale scenei româneşti.
În planurile conducerii Casei de Cultură se mai află şi două spectacole dedicate copiilor şi programate pe 3 aprilie, cu participarea trupei tetrului ,,Constantin Leonard’’ din Galaţi.
Pe 18 aprilie , pe scena Casei de Cultură ar urma să urce Gabriel Fătu şi Adriana Trandafir, eroii principali ai comediei ,,Plec la mama’’.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.