Cinci proiecte de hotărâre se vor afla mâine pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de la Urziceni

0

 Legislativul ar trebui să se pronunţe asupra rectificării bugetului local pentru anul în curs, cu aproximativ un milion de lei, la indicatorul ,,sume defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor’’. Rectificarea de buget ar urma să afecteze şcolile generale 1 şi 2 , Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil’’ şi cele două Grupuri Şcolare din oraş, prin reducerea cheltuielilor de personal la cele cinci instituţii de învăţământ preuniversitar.

Tot în şedinţa de mâine ar urma să se discute şi un proiect de hotărâre referitor la anularea obligaţiilor bugetare situate sub nivelul cheltuielilor de executare, atât pentru contribuabilii persoane fizice, cât şi pentru societăţile comerciale.
Un alt proiect vizează modificarea şi completarea unei hotărâri anterioare a Consiliului Local, privind stabilirea preţurilor minime de închiriere a spaţiilor comerciale, de depozitare şi a terenurilor intravilane din Urziceni.
Ultimul proiect de hotărâre vizează acordarea unor înlesniri la plata obligaţiilor fiscale pentru Fotbal Club Unirea Urziceni.
Şedinţa de mâine este publică şi va începe la ora 16,00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Urziceni.
Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.