Circa 70% dintre cadrele didactice din Ialomiţa sunt în grevă

0
In majoritate, acolo unde profesorii fac greva elevii nu s-au prezentat la cursuri, peste tot insa se fac pregatiri pentru inceperea examenului oral la limbi straine, prioritatea profesorilor ialomiţeni fiind probele de bacalaureat.
Deşi au semnat pentru susţinerea revendicărilor sindicale, cadrele didactice implicate în examenul de bacalaureat au pregătit şi respectat programul pentru desfăşurarea probei de competenţe lingvistice.
Directorul Liceului de Artă din Slobozia, Dumitru Ciuboată, spune că acţiunile revendicative exclud boicotarea examenului de bacalaureat.
Si cadrele didactice de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul au exclus din start greva din 31 mai, dar au semnat pentru protestul din data de 7 iunie.
Directorul Vitalie BUZU spune că în conformitate cu recomandările de la inspectorat, elevii din ceilalţi ani de studiu au avut program extraşcolar, la recomandarea dirigintelui.
În Ialomiţa sunt organizate 8 centre de examen, iar la sesiunea de BAC din această vară s-au înscris aproximativ 2.700 de elevi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.