Circulaţia feroviară rămâne paralizată în judeţ

3

linia ferata zapada

Circulaţia feroviară rămâne paralizată în judeţ. Ialomiţenii care folosesc de obicei trenul ca mijloc de delasare trebuie să caute variante alternative de transport pentru că CFR Călători a sistat circulaţia garniturilor pe toate liniile ce tranzitează judeţul.
Deşi oficial NU sunt linii închise, sulurile de zăpadă împiedică deplasarea garniturilor astfel că trenurile de persoane nu circulă pe relaţia Bucureşti Nord -Slobozia Veche via Urziceni. Sunt anulate de asemenea şi cursele pe relaţiile Ploieşti Sud – Ciulniţa şi Ciulniţa Călăraşi Sud. Rămân anulate în acelaşi timp şi cursele care făceau legătura între Buzău şi Ţăndărei, dar şi cele care care leagă Feteştiul de Capitală prin Ciulniţa.
E de aşteptat ca blocajul din traficul feroviar în judeţ să persiste şi în următoarele două zile când meteorologii prognozează înrăutăţirea accentuată a vremii.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Pai ia uite ce spune CFR Calatori din alte surse : http://www.realitatea.net/cfr-calatori-traficul-este-deschis-pe-toate-magistralele-de-cale-ferata_1368244.html

    Companiile feroviare informează că traficul este deschis marţi seară, conform centralizării de la ora 19.30, pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind adaptată condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR Călători.
    Marţi dimineaţă, până la ora 9.12, circulaţia era restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe zece linii, respectiv Brăila – Făurei-Buzău, Bucureşti Nord – Urziceni, Goleşti – Chitila, Iaşi – Buhăieşti, Mărăşeşti – Tecuci-Barbosi, Ploieşti – Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni – Făurei, Urziceni – Slobozia şi Vereşti – Leorda.
    Adica Slobozia-Ciulnita este deschis si odata ce ai ajuns la Ciulnita poti ajuge cu trenul “suplimentat” la Bucuresti. Deci care e vrajeala …?

  2. E si normal ca omul sa nu poata dovedi cu forta sa Natura. Nu ne putem pune oricat am vrea cu Natura. Asa ca trebuie sa fim rabdatori si toleranti cu capriciile vremii. Nimeni nu e de vina cu ce se intampla in acest moment. Natura nu e facuta de mana omului !!!! Doar bunul D-zeu poate linisti intemperiile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.