Circulaţia între Urziceni şi Slobozia a fost restricţionată pentru autovehiculele de mare tonaj, neprevăzute cu lanţuri

3

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a instituit filtre rutiere la intrarea în localităţile Slobozia şi Urziceni, pentru stoparea accesului în acest segment de drum al tuturor camioanelor neechipate corespunzător traficului în condiţii de iarnă.

Poliţiştii fac apel către conducătorii auto pentru a înţeleage importanţa măsurilor preventive dispuse şi recomandă şoferilor ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360, al Comandamentului Central de Iarnă.

Conducătorii auto mai sunt sfătuiţi, dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere cu vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă sau polei şi viscol.

Foarte important şi necesar este să se păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Multumesc Clementina, am preluat legatura….Politistii recomanda, politistii recomanda. Si ei sa nu zica lumea ca sunt platiti degeaba. Daca au zis ei ca au restrictionat circulatia spre Urziceni scuipati-i in ochi ca mint. Filtrul ala de la Slobozia format ditntr-o anemica masina de militie, era amplasat la benzinaria Mol si sa nu credeti ca s-a dat jos vreun militian sa opreasca fiecare tir si daca nu avea lanturi sau alte nebunii era oprit in trafic. Nici vorba! Militienii stateau in masinile cumparate pe banii nostri, cu girofarele aprinse si ATAT! Nimic altceva. Pai ce vroiati sa le inghete inteligenta in cascheta. Nu am vazut aici nici un articol despre ce nu s-a facut in prima zi de iarna a anului. Adica, smecherii care trebuiau sa asigure un carosabil curat, si care papa miliarde de lei in fiecare iarna degeaba, s-au miscat execrabil. Materiale antiderapante s-au aruncat ici colo, iar pana la Cosereni drumul a fost de rahat. Nu stiu ce-o fi fost mai incolo. Sava de la Urziceni nu a miscat nimic. La ora 14 nici un utilaj nu a trecut macar pe strada principala. Stratul de zapada era de 10 cm. Rusinos! Intre Cosereni si Slobozia am vazut utilaje care ici colo treceau cu lama, dar asa de forma, in urma lor soseaua nu era lipsita de zapada si cu atat mai putin circulabila. Insa cel mai important lucru erau nisipul si sarea!!! Dar nu s-a dat decat pe cativa km. Ionascu la Slobozia a facut la fel. Nu s-a miscat nimic. Patinoar in toata regula. Si abia la sfarsitul iernii mai descoperim cativa miliardari de carton. Sunt cei care trebuiau sa deszapezeasca drumurile. Ei trec in hartii ce vor muschii lor, dar pe teren mai sta dracu sa verifice. Si uite asa ni se umfla banii, dar carosabilul a fost jalnic. Ne mai stricam si masinile din cauza voastra. Mama voastra de incompetenti si de hoti!

  2. multumesc “cineva care stie”, preiau eu legatura…
    Azi am fost TOATA ZIUA la blocajul de la Cotorca – Ciocarlia si toate informatiile postate pana la ora asta sunt de ieri, cand aghiutza nu parea atat de negru. Slobozia, sincer, nici nu am apucat sa vedem cum se prezinta – si pana la urma, oricat de rau ar fi in oras, nu inseamna nimic pe langa ce era acolo. Cum spunea comandantul jandarmilor, iadul pe pamant. daca ai ascultat astazi Radio Campus, au fost cateva (multe) transmisii in direct dintre cei inzapeziti – de scris pentru site nu s-a scris nimic, dar am facut poze multe.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.