Ciupercă – aplaudat în şedinţa de consiliu judeţean

11

FLR_4225

La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, preşedintele Silvian Ciupercă a prezentat situaţia în care se află, cu precizarea că cineva a făcut mai multe denunţuri.
_DSC5318Şedinţa de Consiliul Judeţean s-a ţinut chiar în timpul percheziţiilor care aveau loc la sediul instituţiei, iar de la lucrări au lipsit secretarul Adrian Ionescu şi directorul direcției de achizitii si patrimoniu, Cezar Vâlcan.
Preşedintele Ciupercă a făcut apel la încrederea consilierilor judeţeni, iar la final a fost aplaudat.
audio Silvian CIUPERCA 1
Prezent joi la Urziceni, Silvian Ciupercă a declarat că suspiciunile legate de contractele de concesiune se vor lămuri, dar intoxicările de presă au contribuit la deformarea opiniei publice și atacul mediatic la adresa sa va lăsa urme:
audio Silvian CIUPERCA 2
Clementina Tudor, Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

11 comentarii

 1. Măi, omul ăsta vorbește frumos, dar sugerează că-i dosar politic, cum fac toți șmecherii ăștia de politicieni prinși cu ocaua mică:)) Totuși mi-a întărit niște convingeri, prin cele spuse: la mijloc e un denunțător(probabil  un doctor politician), DNA are și și înregistrări ale convorbirilor telefonice, alte convorbiri în afara celor în care intervenea la fabrica de ulei ca să asigure hrana elevilor( ce gogoși cu ciuperci).)) Da, vorbește frumos..dar minte și speculează o relatare de presă, cea cu nevastă-sa, încercând să ducă în derâdere tot ce s-a scris. E politician versat, hoț , mincinos…și milog, un adevărat pesedist:))

 2. Că dosarele deschise taman acuş, în campania electorală, sigur sunt politice. Dacă privim la nivel naţional, constatăm că marii hoţi ar fi la pesede, ceea ce nu e departe de adevăr, totuşi parc'ar mai fi d'alde Videanu, Berceanu, Blaga cu ginerele, Boagiu, Duţă, Blejnar, Udrea cu al ei "fost" cocoşel şi, cel mai "tare din parcare", Traian Băsescu & familia şi famiglia. Sunt curios dacă, odată cu obţinerea cetăţeniei moldovene, se va ascunde în spatele unui "cetăţean străin", mai dificil de cercetat, mai ales de va ajunge parlamentar moldovean. Băsescu ar trebui înhăţat urgent, fără măcar să mai apuce finalul mandatului.

  • Completare: iliescu, cel fara de copiii, trebuia sa infunde puscaria de mult, pentru mortii din 1991, pentru alte cele; marii hoti sunt membrii psd de la ruptura psdr-ului incoace, plus ca-s cei mai mari mincinosi si manipulatori!

 3. În filmul „Jerry Maguire” e o scenă în care personajul principal intră într-o încăpere și toată lumea îl începe să-l aplaude. Într-un colț, doi colegi analizează situația: „Cât crezi că mai rezistă?” întreabă unul. „Cam o săptămână…” răspunde celălalt.

  …Și mafioții se pupă înainte să se căsăpească… 🙂

 4. poate ne explica domnul Floreanu, care se da un mare anti-pesedist, cum se face ca sterge comentariile de pe site care sunt impotriva lui Ciuperca si a bandei lui de hoti.

   

  • Domnul Floreanu nu este neapărat anti pesedist, ci anti nesimțirea din pesede și din celelalte partide. Ce-i drept, par mai mulți nesimțiți în pesede, dar asta doar pentru că în opoziție este mai ușor să pari un tip decent.

   Domnul Floreanu are destule reproșuri de făcut d-lui Ciupercă, dar are și convingerea că nu este hoț și nu are vile la munte și la mare, cum se vehiculează în media.

   Domnul Floreanu se poate înșela, dar o să-și pună cenușă în cap abia când vor apărea probe.

   Până atunci domnul Floreanu șterge comentariile în care se aduc acuze nesusținute de argumente precum și jignirile de orice fel, la adresa oricui, nu numai a d-lui Ciupercă. 

   PS: Domnului Floreanu i se pare obositor să răspundă atât acuzațiilor că este anti pesede cât și celor că este anti penele. Este anti nesimțire, punct. Nu este vina domnului Floreanu că nesimțirea este omniprezentă în politica românească.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.