CJI tras la răspundere pentru calitatea proastă a drumurilor pe care le are în administrare

2

DSC_0323

Poliţiştii ialomiţeni i-au amendat pe administratorii de drumuri din judeţ şi firmele care se ocupă de anumite lucrări pentru condiţiile proaste de circulaţie.
În condiţiile în care contractul privind întreţinerea căilor rutiere este încă neatribuit de către Consiliul Judeţean, sancţiunile pot continua.
audio AMENZI DRUMURI JUDETENE
În urma unor accidente rutiere, poliţiştii de la circulaţie au constatat că acestea au fost influenţate de starea deteriorată a drumurilor şi au aplicat mai multe amenzi administratorilor şi executanţilor de lucrări, precizează reprezentantul biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Georgiana Deatcu.
Reprezentanţii autorităţii judeţene se apără şi spun că procedurile de atribuire a lucrărilor de întreţinere a drumurilor sunt complicate şi îngreunate de procedurile şi termenele prevăzute în metodologie.
De la începutul anului, poliţiştii de la rutieră au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale adminstratorilor de drumuri din Ialomiţa. Două dintre ele, aplicate în iarnă pentru drumuri înzăpezite, au fost contestate în instanţă şi anulate, dar celelalte, date în urma unor accidente rutiere, se află în cercetare judecătorească.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. hahahahaha. ce-mi place cand o institutie de stat “”ia amenda””. de parca ar plati directorul din banii lui. amenzi platite tot din buzunarul nostru. asta cu politia care amendeaza drumarul sunt unele dintre cele mai delicioase gogosi bugetare pe care ni le serveste statul mafiot!

  2. Sa fie amendati responsabili nu institutia ca asta ar fi circ nu le pasa responsabililor daca e amendata firma Atunci cind vor fi amendati ei si sa plateasca din bani lor se va face ordine

Lăsați un mesaj