CNMV Slobozia: 51 de olimpici la naţională

5

Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia participă la olimpiadele naţionale cu 51 de elevi.
La anumite discipline de învăţământ lotul judeţului este format exclusiv din elevii Colegiului, care la fazele judeţene ale olimpiadelor şcolare au obţinut un total de 138 de premii şi menţiuni.
Directorul instituţiei, Paul Frâncu, precizează că la materiile la care olimpiada naţională s-a desfăşurat zilele acestea, elevii Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia s-au remarcat ocupând primele locuri în concurs: “rezultatele bune au intrat intr-o traditie a scolii. Avem o scoala buna, avem elevi buni, profesori buni, cred ca si parintii elevilor ar trebui sa fie multumiti”.
Din cei 192 de absolvenţi de anul trecut ai Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, 181 sunt studenţi la facultăţile de stat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. zau? cati olimpici la limba romana are CNMV-ul la faza judeteana? in conditiile in care are specializare filologie in fiecare an….va spun eu:000000000 (zero). MARE RUSINE!!!!!

  2. se exagereaja serios cu numarul de 51 participanti la faza nationala. daca toate loturile de 4 elevi de la fiecare disciplina ar fi fost numai cu elevii de la CNMV ar fi cam 10 discipline x 4 =40 participanti. grosolan. si cum zice ada la romana nu au fost si mai sunt si alte discipline.RUSINICA

  3. eu cred ca directorul stie ce spune iar datele sunt publice. pe langa clasele de liceu, colegiul are si clase de gimnaziu, si nu e cazul sa va opariti asa, ca daca erati mai buni erati voi la nationala.

  4. Nici Cuza nu sta rau

    La clasa a XII-a, Sarca Raul Vasile, de la Colegiul Tehnic “Constantin Brâncuşi” din Oradea, ocupantul locului I. Locul al II-lea a revenit reprezentantului judeţului Suceava, Sumănăriu Aurel Alexandru, de la Colegiul Tehnic “Samuil Isopescu” Suceava,[b] iar locul al III-lea lui Ivan C. Ionel, de la Grup Şcolar “Al. I. Cuza” Slobozia. [/b]
    http://www.adevarul.ro/locale/zalau/S-au_stabilit_castigatorii_Olimpiadei_Nationale_de_Constructii-_Vezi_rezultatele_0_676732645.html#

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.