Codul roşu paralizează judeţul!

6

Picture 1043

În comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţe s-a stabilit ca, începând cu ora 15, toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale să fie închise pentru a se permite mai uşor accesul echipelor de intervenţie la cazurile critice.
Prefectul Judeţului a declarat pentru Radio CAMPUS că a cerut de la Bucureşti 3 freze care să acţioneze special pe drumurile judeţene.
Gigi Petre a precizat că principala urgenţă medicală la acest moment este transportarea în siguranţă a unui copil din Feteşti pentru operaţie la spitalul Constanţa.
Drumarii mai sunt mobilizaţi acum şi pentru deschiderea drumurilor unor ambulanţe care au de ajuns la 7 cazuri medicale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Stiati ca,unele firme de deszapezire legate ombilical de catre haita hamesita usl la banii publici nu au ca obiect de activitate deszapezirea?Stiati ca, singurul utilaj pe care in detin este,eventul,pixul cu care au semnat contractul pagubos pentru noi si banos pentru ei,iar cu acest utilaj pot deszapezii doar pervazul ferestrei apartamentului unde isi are sediul firma?Stiati ca,pe aceste ferestre cu pervaz deszapezit privesc jmecherii la fraierii de la care isi iau banutii grasutii si care fraieri inoata prin troiene convinsi ca Basescu e tatal dracilor?Sa traiti cum ati votat!Nu fac niciun fel de propaganda politica,decat pe cea a bunului simt si a minimei judecati ,pentru ca am impresia ca in Ialomita doar antena3 are o foarte larga arie de acoperire(cu mizerie),si mai au putin astia,usl/pdl/pc/unpr intr-o perfecta comuniune,si ne fura si presul de sub picioare.Ne desteptam si noi un pic???

      • Am spus ‘unele’,tocmai pentru ca altele si-au adus utilaje din Germania si am constatat eficienta si eficacitatea utilajului pe mana lui dorel :am fost blocati COMPLET doar cateva zile,in anul 2014,cand aceste utilaje in alte tari actioneaza precum niste termite,iar noi ne-am inrosit ca fata mare la maritat doar de niste pui de vanturi…

  2. Toate drumurile-s blocate,totul e sub control,,trebuia cel caruia ii faci reclama sa aduca si germanii in utilaje,ca ne deszapezim natural prin topire mai la primavara,Ei,am exagerat putin,dar sa vedem si costurile,ca la costuri suntem experti.Si in general asa privesc eu,mai extins in lungime si latime,de la munte pan la mare infractiunea e in floare,ca ‘e toti o apa si-un pamant’…

  3. Există un capitol la care Guvernul Ponta le depăşeşte cu mult pe toate celelalte cabinete care au condus România din 1990 încoace. Este vorba de tupeul cu care un eşec este împachetat într-un ambalaj strălucitor şi mincinos şi livrat apoi populaţiei pe post de succes răsunător. Trebuie să recunoaştem că această transformare a adevărului în minciună se face cu metode profesioniste, bazându-se în primul rând pe realitatea că cei mai mulţi oameni se uită doar la ambalaj şi nu caută niciodată în cutie. Trist, foarte trist!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.