Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ din Urziceni – cădere de 11 procente

0

moisil

Rezultatele sesiunii de vară a Bacalaureatului 2014 plasează Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ din Urziceni pe locul al patrulea în clasamentul realizat pe baza datelor centralizate înainte de rezolvarea contestaţiilor, cu o rată de promovare de 83,15 %, cu peste unsprezece procente sub cea de anul trecut, care a situat în 2013 Colegiul pe primul loc în Ialomiţa. 
În plus, datele comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean relevă faptul că cea mai mare medie, 9.60, obţinută la ,,Moisil’’ este doar a optsprezecea din judeţ. 
Directorul instituţiei de învăţîmânt urzicenene, profesorul Ciprian Rădulescu s-a declarat nemulţumit de rezultate, pe care le pune, printre altele, şi pe seama modului în care s-a făcut corectarea lucrărilor, mai ales a celor de la proba de limba şi literatura română.
Pe de altă parte, Ciprian Rădulescu recunoaşte şi că mulţi dintre absolvenţii de la ,,Moisil’’ nu ar fi trebuit să ajungă să susţină examenul de Bacalaureat, în condiţiile în care la simulări mulţi dintre ei nu au obţinut note peste cinci.
Rezultatele obţinute  la nivelul Colegiului Naţional ,,Grigore Moisil’’ ar putea suferi modificări importante după anunţarea notelor finale, pentru că nu mai puţin decât 62 de absolvenţi au contestat rezultatele examenului de limba şi literatura română. 
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.