Comandantul Constantin Nae de la ISU s-a pensionat

3

constantin nae

ISU Ialomiţa are un nou inspector şef.
Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe are un nou inspector şef! De marți, comanda ISU Ialomiţa a fost preluată de colonelul Vasile Adrian Popa. Fostul inspector şef, colonelul Constantin NAE a împlinit 56 de ani şi a ieşit la pensie, după 29 de ani de activitate militară desfăşurată în Piteşti, Ialomiţa şi Bucureşti unde a fost în perioada 2002-2004 şef de stat major.  
Anul trecut, pe 28 februarie, de “Ziua Protecţiei Civile”, colonelului Constantin Nae i-a fost acordată Placheta Onorifică a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, fiindu-i astfel recunoscută şi apreciată activitatea depusă de-a lungul celor aproape 3 decenii în prima linie de apărare a populaţiei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Bine ca am scapat de el, fiindca era un caine cu oamenii! Dupa ce-si vedea sacii in caruta (a se citi interesele personale rezolvate), se stergea cu ei la fund. Numai Dumnezeu (si poate DNA) poate sti cat a furat si cat a cotizat ca sa scape de puscarie in 2003, cand culegea recolta proprietate personala cu soldatii si autocamionul de pe mosia proprie (a se citi unitatea militara unde era sef de stat major).
    Nae, iti dorim cu totii sa ai parte de acelasi bine pe care l-ai facut tu oamenilor, atat si nimic mai mult sau mai putin!

  2. L-am cunoscut pe acest “brav” cu putin inainte de Revolutie..Expresia sa favorită la adresa soldaților era “jigodia dracului!” iar loviturile de cizmă în sezut si palmele aplicate cu precadere dupa ceafa făceau parte din “manierele” ofiteresti..Perfect adevarat, folosea munca militarilor în termen în scopuri personale iar comportamentul fata de celelalte cadre era total inadecvat, fiind arogant, agresiv si perfid.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.