Comerţ ilicit cu fructe

3
Comerţul ilicit este o practică atât de obişnuită în judeţ, încât la fiecare verificare din trafic a poliţiştilor ialomiţeni se descoperă transporturi de mărfuri clandestine.
Aproape o tonă de fructe şi legume au găsite în maşina unui călărăşean care se deplasa pe raza municipiului Feteşti.
Bărbatul a fost amendat cu 1000 lei pentru acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu poate fi dovedită, şi s-a dispus confiscarea contravalorii produselor, respectiv suma de 933 lei.
O situaţie similară au depistat şi agenţii Posturilor de Poliţie Albeşti şi Bueşti, în  activităţile de prevenire şi combatere a comerţului ambulant pe raza celor două localităţi.
Ei au surprins un bărbat de 24 de ani din Hârşova, care transporta aproape 700 de kg de legume şi produse agricole, cu intenţia de a le comercializa.
Pentru că bărbatul nu deţinea documente de provenienţă ale bunurilor identificate, a fost amendat cu 1000 lei, iar produsele au fost confiscate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. si ni le vand noua cu 100 de tva-uri adaugate, 70 de impozite pe profit, 300 de majorari de pret, mor langa ele pe taraba fara sa lase la pret, si apoi se plang ca nu le merge.
    nu mai credeti tot…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.