Comisarii Garzii de Mediu Ialomita sunt scolarizati

2

Pentru că unele rubrici din actul de constatare  nu sunt completate corespunzator, cei controlati castiga in instanta anularea amenzilor. Din acest  motiv toti comisarii ialomiteni urmeaza la Tulcea  cursuri de specializare in domeniu.
Comisarul sef al Garzii de mediu, Cezar Zamfir spune că desi în Ialomita nu au existat astfel de cazuri, este nevoie totusi de o aducere la zi cu legislaţia sau deontologia comisarului de mediu.
Cursurile de specializare sunt sustinute de personal specializat din Garda Nationala de Mediu si Comisariatul General, iar la finalul celor 5 zile de profesionalizare se vor face aplicatii practice.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. OARE SE FACE CEVA PENTRU PASTRAREA CURATENIEI IN ORAS?
    CENTRALELE DEZAFECTATE DIN MUN. FETESTI, JUD. IALOMITA, CE SE INTAMPLA DOMNILOR, AU DEVENIT FOCARE DE INFECTIE, AU LUAT FIERUL DIN CENTRALE SI LE-AU LASAT DE IZBELISTE, E DE PLANS, NIMENI NU IA NICI O MASURA….
    AR TREBUI MERS PE TEREN, VAZUT DESPRE CE ESTE VORBA, FACUT UN PLAN, SI REZOLVAT CAZURILE ACESTEA, ALTFEL CUM SA AVEM UN MEDIU BUN SI NETOXIC PENTRU COPII NOSTRII?

  2. imi amintesc (,) ca acum vreo 2 ani am cautat in fetesti nu-stiu-care centru de copii – sau ceva de genul asta. am ajuns intr-o zona care mi-a ridicat parul pe ceafa de groaza!!! gunoaie in putrefactie de jur-imprejur e putin spus!! si o puzderie de copii care se jucau printre ele… INGROZITOR!!!

    PRIMARIA TREBUIE SA PUNA MANA SA SALUBRIZEZE ZONELE ALEA, NU GARDA DE MEDIU. garda de mediu sa-i amendeze pe primari (atentie, nu primaria ci direct pe primari) daca nu-si fac treaba. si ASP-ul la fel.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.