Comisarul – şef Viorel Dascălu a preluat şefia Poliţiei municipiului Urziceni

0

Fostul adjunct al şefului IJP Ialomiţa demisionase din funcţia deţinută la inspectoratul judeţean de poliţie la jumătatea lunii aprilie, fără să-şi motiveze decizia. Ieri, comisarul Dascălu a preluat şefia poliţiei Urziceni, după interimatul asigurat de subcomisarul Marian Trandafir. 

Unul dintre atuurile care par să-l fi recomandat pe Dascălu pentru postul de comandă este experienţa anterioară ca şef al serviciului de ordine publică de la Urziceni.

Într-un comunicat de presă remis redacţiei, comisarul-şef Viorel Dascălu a precizat că printre priorităţile zero ale momentului se numără reglementarea situaţiei autovehiculelor înmatriculate în străinătate şi ai căror conducători încalcă dispoziţiile legale, reglementarea situaţiei din zona pieţei, unde se înregistrează frecvent sincope în fluenţa traficului şi depistarea persoanelor care pregătesc sau comit fapte de cămătărie, infracţiuni cu violenţă sau alte abateri cu pericol social ridicat.

De asemenea, pe agenda noului şef al poliţiei municipale se vor afla soluţionarea cu maximă rapiditate a dosarelor penale şi menţinerea climatului de siguranţă publică în Urziceni şi zonele limitrofe.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.