Comisia juridică din Consiliul Local Slobozia a decis asupra oportunităţii a două exproprieri în interes public

4
În primul caz este vorba despre terenul unui cetăţean, util municipalităţii pentru înfiinţarea unui bulevard. Consilierul local PDL, Gabriela Petre, a adus la cunoştinţa Consiliului Local concluziile comisiei, cu precizarea că decizia finală va aparţine Consiliului Judeţean.
A doua situaţie este exact invers. O firmă a cumpărat căile de acces într-un cartier,  iar Primăria intenţionează să realizeze în zonă reţelele de utilităţi.
Comisia a mai analizat un caz de expropriere, de data aceasta solicitat de proprietar. În opinia juriştilor, situaţia este atipică iar legea nu precizează o astfel de excepţie.
Concluziile comisiei Consiliului Local Slobozia vor fi analizate de Consiliul Judeţean care va decide asupra exproprierilor în cazurile analizate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Sper sa nu fie vorba de cartierul de est construit de Transmim (vor sa vinda primariei drumul de acces) si prin care primarul si d-na consilier care asigura consultanta juridica la primarie sa incaseza un comision gras (au mai incercat )! Astept o minune de la Consiliul Judetean !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.