Compartiment pentru acuţi neurologie

2

Doctor examing an x-ray

Conducerea spitalului judeţean de urgenţe intenţionează să înfiinţeze un compartiment special pentru tratarea bolnavilor acuţi din secţia de neurologie.
Compartimente de terapie există la Slobozia pe lângă fiecare secţie importantă a spitalului judeţean, acolo unde se înregistrează cazurile medicale cele mai grave.
Directorul economic al unităţii, Adrian Berbece, spune că numărul pacienţilor cu accident vascular cerebral este tot mai mare, iar tratarea lor necesită un timp îndelungat şi un spaţiu adecvat. Din păcate, tomograful existent este uzat şi achiziţionarea unui RMN este un obiectiv tot mai îndepărtat.
Compartimentul de terapie acuţi presupune supravegherea permanentă a pacienţilor. Directorul medical al spitalului judeţean, Florentina Nae, pledează cu exemplul personal pentru tratarea bolnavilor din Ialomiţa, la Slobozia.
La acest moment, secţia de neurologie a spitalului judeţean are 3 medici specialişti, după ce în urmă cu 5 ani se punea în discuţie desfiinţarea acesteia din lipsa medicilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.