Comunele din judetul Ialomita intampina probleme de birocratie in ceea ce priveste organizarea si gestionarea deseurilor

0

Desi incet, dar sigur, se intra in normalitate, autoritatile recunosc ca sunt probleme in ceea ce priveste gestionarea corespunzatoare a deseurilor.
Directorul Agentiei pentru Protectia Mediului, Adrian Oprescu spune ca problema cea mai mare a Primariilor este ca nu se ingramadeste nimeni la licitatii, din cauza faptului ca valoarea proiectelor este mica. 
Cu toate acestea in unele comune lucrurile au inceput sa se miste. Comisarul sef al Garzii de Mediu Ialomita, Cezar Zamfir spune ca sunt unele comune unde oamenii au inteles ca termenul limita iulie 2009 este foarte aproape si au inceput sa alcatuiasca proiecte pentru gestionarea deseurilor.
In perioada imediat urmatoare autoritatile competente se vor deplasa la Fetesti, acolo unde problema deseurilor de la periferia orasului inca exista si se va intocmi din nou un program etapizat care va fi semnat de toti factorii de raspundere si va trebui respectat.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.