Concentrare de forţe, astăzi, la Ţăndărei

0

FLR_3162

Trei persoane bănuite de trafic de minori, spălare de bani şi constituire a unui grup infracţional au fost ridicate şi conduse la audieri, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. La acţiune au participat şi doi poliţişti judiciari din cadrul Poliţiei Paris, precum şi un ofiţer de legătură de la Ambasada Franţei în România. 
În această dimineaţă, echipele au descins la 4 adrese din oraşul Ţăndărei, unde locuiau persoanele bănuite de trafic de minori, spălare de bani şi constituire a unui grup infracţional organizat.
În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în perioada 2011 – 2014, trei bărbaţi şi trei femei, cu vârste între 30 şi 69 de ani, din Ţăndărei, ar fi recrutat mai mulţi minori din Ţăndărei, pe care i-ar fi transportat şi adăpostit pe teritoriul Franţei, în scopul exploatării prin cerşetorie.
În baza unei comisii rogatorii internaţionale, solicitate de autorităţile judiciare franceze, poliţiştii şi procurorii au pus în executare 3 mandate de aducere, persoanele bănuite fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.