Concurenţă de 3 pe loc la atribuirea locurilor de parcare în municipiul reşedinţă de judeţ

3

Conform datelor din evidenţele Primăriei Slobozia, în oraş sunt înregistrate circa 15.000 de autoturisme, iar locurile de parcare identificate sunt în număr de 5.000.
Primarul Gabi Ionaşcu precizează că de la licitaţie sunt excluşi deţinătorii de garaj sau proprietarii unor maşini înmatriculate în alte ţări sau aflate în evidenţele altor localităţi.
Atribuirea locurilor de parcare se va face la 1 iulie, prin distribuire directă, dacă solicitările sunt mai puţine decât locurile, sau prin licitaţie, când doritorii sunt mai mulţi decât spaţiile existente. Indiferent de numărul autoturismelor deţinute, proprietarii unui apartament au dreptul să primească un singur loc de parcare. Taxa de licitaţie porneşte de la 100 de lei pe an, iar pasul de licitaţie este de 5% din valoarea iniţială.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

3 comentarii

  1. Repet, e o prostie. Chiar din explicatiile primarului se deduce asta. Daca-s 15.000 masini in oras si doar 5.000 locuri de parcare, acum, cand nu exista aceasta reglementare, unde stau noaptea celelate 10.000? Bine, cateva sute, hai pana la 2.000, poate stau in curti si garaje, dat tot raman 8.000, adica dublu decat locurile existente acum. Va dati seama deci, cu usurinta, ca e doar o gogorita, menita sa aduca bani la Consiliul Local si nicidecum de a rezolva o problema. Fiindca daca ar dori cu adevarat sa solutioneze cauza, mai intai ar crea inca 10.000 locuri de parcare si apoi ar impune licitatia…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.